Hans, Esther, Inez en Ruben – december 2018
Verbleven in het Boshuis: “Heerlijke tijd gehad in het Boshuis, door de grote ramen een prachtig uitzicht op de sneeuw in het bos. De kachel zorgde voor letterlijke en figuurlijke warmte, de omgeving is prachtig voor wandelingen. Kortom, een aanrader in de winter en vast ook in de zomer!”!

Bert en Sabrina van Campen – november 2018
Verbleven in de Kei: “Wij mochten verblijven in De Kei: wat een heerlijke plek, zo rustgevend en prachtig. Bij aankomst viel ons gelijk op dat het huisje brandschoon was en hebben dit nog niet eerder meegemaakt. Een dikke pluim voor de hulp. Wij hebben vooral veel gewandeld in de schitterende natuur van Drenthe en voor de geocachers onder ons is dit een geweldige uitvalbasis. Onze Border Collie was ook mee en op een korte afstand ligt een geweldig losloop gebied, waar we dus iedere dag even zijn geweest. Kortom we hebben genoten en hopen in de toekomst zeker terug te komen.”!

Nienke, Wink en Hidde – juli 2017
Verbleven in het Boshuis: “Alles ademt hier natuur. De grote ramen, naturelle inrichting, de bostuin met veel speel en leefruimte, wilde dieren zoals ringslang, marter en specht op bezoek. Volop mogelijkheden voor wandelen, fietsen en paardrijden door een ruig, weids landschap. We hebben een fijne tijd gehad en komen zeker nog eens terug”!

Verweij – juli 2017
“Wat een geweldig huisje! Wij hebben er een weekje verbleven met onze zoon van 1. We konden heerlijk wandelen in het bos en op de heide. ‘s Avonds deden we vaak het kacheltje (binnen of buiten) aan. We hebben 3 boommarters gespot vanuit de tuin! Aanrader voor de zomer is de bosbessen pluktuin in Wapse en de zwemvijver en zandverstuiving aan de Appelschase weg.”

Sophia & Tessa en kinderen – juli 2017
“Wat een mooie ligging van het huisje en wat een speelruimte voor de kinderen. Ook omliggende plaatsjes erg leuk, ook voor de hond fantastisch natuurlijk ook met de veranda. Heerlijk om zo uit het huisje een wandeling te maken. Elke dag buiten eten, wat ook prettig was met de kinderen.”

Thea & Paul – mei 2017
“Uitrusten, Wandelen, Fietsen? Dat kan allemaal. Midden in deze prachtige natuur hebben wij, genoten. Het huisje de Kei was een fantastische plek voor ons en onze honden. Een oventje in het huisje en alles is compleet. Zeker voor herhaling vatbaar. Een klein minpuntje, de auto is noodzakelijk voor de boodschappen.”

Olav & Jan – maart 2017
“Prachtige plek in een heerlijke omgeving. De honden zijn welkom. Dat is voor ons belangrijk. Midden in de natuur, maar met goede voorzieningen binnen 10 auto-minuten. De omgeving is zeer bosrijk en ruimtelijk. Het huis biedt een prachtig uitzicht op de vrije natuur. De open haard maakt het in de avonduren heel erg knus. Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Kortom: een aanrader.”

Mark & Annemieke – februari 2017
“We hebben een weekend in het Boshuisje verbleven en het was heerlijk! Het is een heel prettig en praktisch huisje, gelegen in een wonderschone en rustgevende omgeving. De eigenaar is erg aardig en zorgzaam; de perfecte gastheer. Er was één groot minpunt: op maandag moesten we weer naar huis.”

Jaimi – februari 2017
“Het Boshuisje is een aangenaam huisje in een heerlijke omgeving! Het haardvuur en de tuin met trampoline en schommel waren voor onze dochters al voldoende vermakelijk maar we hebben ook genoten van het prachtige Drents-Friese wold!”

Ruut – januari 2017
“We waren in ‘Het Boshuisje’. Leuk huisje, precies zoals beschreven. Jammer dat we niet gewoon konden blijven maar weer naar huis moesten.”

Anoniem – kerst 2016
“Wat een geweldige huisjes! Ik heb van beide kunnen genieten en zal zeker weer terugkomen. En dat vindt mijn hondje ook…”

C. Swaving – december 2016
“We kunnen het iedereen aanraden. We zijn direct verliefd geworden op de plek en verblijven er steeds weer met veel plezier.”

fam. Jansen – juni 2016
“Unieke locatie, heerlijk om buiten in de tuin te zijn. Het huisje is eenvoudig, maar van alle gemakken voorzien.”IMPRESSIES

Het Boshuisje, De Kei en omgeving.
Onze hond Dolly op de trampoline.
Schotse hooglanders in de wei.

Merelnestje op de huishoudtrap 1.
Merelnestje op de huishoudtrap 2.
Schommelen bij Het Boshuisje.

Winter bij De Boterpol.
Huisjes en omgeving vanuit de lucht.
Het Doldersumse veld.