Sinds oktober 2009 is ‘Het Boshuisje’ te huur. De vakantiewoning is gelegen aan de rand van het bospark de Boterpol. De woning staat op een aanzienlijke kavel eigen grond (meer dan 4.100 m2 eigen bos!), is vrij gelegen en biedt mede daardoor veel privacy. Dit maakt het tot een unieke locatie!

Het huisje heeft een veranda. Hierdoor is het mogelijk om ook tijdens regendagen buiten te genieten van het natuurschoon. U hebt zicht op het eigen bos, een weiland (voor paarden) en een bosrand.

De inrichting
De woonkamer heeft dankzij de laag geplaatste ramen een bijzonder gezellige sfeer. U heeft mooi zicht op het bos en het weiland. In de woonkamer is een open haard aanwezig.

De vakantiewoning kent de volgende indeling:
– 1 slaapkamer met een 2-persoonsbed (boxspring van 160×200 cm);
– 2 slaapkamers met een 1-persoonsbed;
– Een woonkamer met een open haard;
– Een badkamer met douche;
– Een ingerichte keuken.
De woning is verder voorzien van:
– Centrale verwarming in alle vertrekken;
– Kleurentelevisie met Digitenne-ontvangst;
– Radio/cd-speler;
– WiFi;
– Overdekte zitplek (veranda).

In de keuken is aanwezig: vierpits kooktoestel, koffiezetapparaat (Senseo), magnetron, koelkast met klein vriesvak, pannen (o.a. hapjespan), servies en bestek.

LET OP: Zowel de 1-persoonsbedden als het 2-persoonsbed beschikken over 1-persoonsdekbedden en kussens.
Zelf meenemen: onderlakens (2 x 90×200 cm en 1 x 160×200 cm), 4 x dekbedovertrekken en kussenslopen: allemaal 1-persoons.

Buiten in het bos zijn er speelattributen aanwezig (onder meer een trampoline en een schommel). Gebruik ervan is toegestaan maar wel geheel op eigen risico.

We verhuren het huisje voor vier personen en maximaal 2 huisdieren.

U vindt ‘Het Boshuisje’ op het volgende adres: Boterpol 54, Wateren (Drenthe).